9 ianuarie 2013

Stelute sarate cu cascaval


Aceste saleuri sunt foarte fragede, parca ar fi facute cu untura. Le-am vazut la Madi, pe site-ul bucataras, insa eu n-am avut curajul sa le incerc cu nuca deasupra, asa cum e reteta originala, ci am combinat seminte de chimen, mac si susan.

Ingrediente : 
  • 300 gr faina
  • 200 gr unt
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 galbenusuri
  • sare
Pentru uns :
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita lapte
  • sare grunjoasa
  • seminte de chimen, susan, mac
Se amesteca untul tinut la temperatura camerei cu faina, cascavalul , galbenusurile si sarea. Omogenizam aluatul si-l lasam la rece 1 ora.

Intindem o foaie potrivit de groasa, decupam cu forma de stelute si asezam saleurile in tava in care am pus hartie de copt. Ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si presaram sarea grunjoasa si semintele.
Se dau la cuptor la foc mediu 15 minute.

Pofta buna !



2 comentarii:

Pages

Vizitatori

Totalul afișărilor de pagină

Followers

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...